November 06, 2010

CHELSEA VS LIVERPOOL

Agak2 sapa yg menang yew?? huhuhu

October 30, 2010

Piala Malaysia TM - N.Sembilan vs Kelantan

30 Okt - Stadium Bkt Jalil menjadi saksi sekali lagi pertemuan antara pasukan N9 dan Kelantan untuk menentukan juara Piala Malaysia 2010.
Ahakksssss ada tokoh x nak jadi editor..hahahahha

TEAM NS
SHARURAIN
Tapi apepun aku rs sedih n kecewa gak r sbb pasukan N9 x dpt nk pertahankan kejuaraan spt taun lepas...mmmm nk wat camne an adat bertanding ada kalah n ada menang...p sib bik pulang gak ngan 1 gol dari x de lansung....pape pun SHARURAIN ABU SAMAH tetap menjadi pujaan hati ku....

September 12, 2010

Raya D'Kg

Daddy
My Family wt abah
asben n i

August 27, 2010

Macam2

Tgk background blog ni teringat aku ble c arissa kena wat lukisan tiup pkai straw nih..hahahah
Mlm tu bob siap g kedai carik straw nk ajar dia camner cara tiup...hahahah kelakar gler..
Masa bob ajar okla cantik warna-warni g..rasa yakinla yg dia leh wat...x saba nk nk tgk hasil nya...

Esoknya ble da balik skul..dia x saba2 nk tunjuk hasil keje dia tuwh....okla dia kuar kan lansung x sama mcm yg bapak dia ajar....myb dia x tiup kuat2 kot...mmmm still puji drawing dia kte cantik...dlm puji tu bgtau g klu nk lg cantik pkai kaler len2 biar nmpk terang...mmmmmm macam2 ble ank2 da sekolah....kita ni parents byk sgt tanggungjwb yg kena ditunaikan...komitmen...da la kerja dari pagi smpi lewat petang...takut apa yg diimpikan x menjadi kenyataan...semua parents mesti nk yg terbaik bg ank2...sama2la kita berusaha untuk family yg dicintai..

Semoga anak2ku menjadi ank2 yg solehah dan bijak :)

fifa & risa

@ Puri Aiyu
heheh ni bukan dlm bulan pose yew....huhuhu
peluk kejap jew...pastu gaduh ngeee
kt stadium s.alam layan basikal...sbb kt rmh x leh nk main...x de space
nama manja "baby" huhu kena panggil "baby" klu x majuk...
melaram jew..huhu

August 21, 2010

Malam Minggu

Malam minggu...mmmm mmg mlm yg beshh...leh tdo lambat sbb esoknye kan hr Ahad (x keje)...so apa aktiviti yg slalu kte buat mlm2 mggu nih yew?? nak2 skrg bulan puasa...


Window shopping pun best gak an..sbb x lama g nk raya da...p tula asben aku keje so nk x nk dok rumah jela...boring gler...


Ni yang dok mencoret-coret blog nih...x de idea nk citer pjg2...
Okla...chow..
sajer jew upload pix wt bob...hahahah

August 15, 2010

video
lets enjoy dis v-do..nice one..:)

August 11, 2010

**1st Day Puasa**

Salam to all bloggez..
Nak share cer 1st day berpuasa..
sahur berdua jew ngan Rissa,ank pompuan aku yg baru 7 taun. Ayah dia x de kijo ;(
Well dia mcm aku gak x susah nk bgn pagi..skali kezut da bangun myb excited kot...hahaha well everythin went smooth...lpas sahur dia baring2 jap then mandi, solat then siap2 g skul...Alhamdullilah sjuk perut ngandungkn dia..mudahan menjadi "orang" ble da bsar t...p kte tgk la full day ke x dia pose al-maklumla taun pertama & hari pertama...gud luck to her..;p

And nk cer ank kedua aku lak c Fifa,skul dia cuti hr ni due to 1st ramadhan...
da start mtk airla plak...."hausla mama"..kul 10.30a.m da mtk nasik..adoiiii cepatla mama..cb0k suh aku "grg ayam"...mmmmm malu weiii nk grg ayam...bunyi kuat t...jiran2 aku dgr lak...lol....adehh nmpknye x berhasil nk ajak dia berpose...:( x pe la pelan2 kayuh kan.....hahahah
P dia ni susah ckit nk bgn pagi...klu kezut g skul adehhhh...susah bangat...

Well...dats all for now guyzz...catch wt u later..Fifa x saba nk mkn da..ahakss..